Christian gør status på 1. del af sæsonen 2018
9 jul

Blev nr. delt 35 i sidste turnering på Swedish Golf Tour, hvor spillet virkede bedre på finaledagen, som blev gået i -2. Altid godt at slutte af med en god runde. Men var mærket efter 11 uger med turnerings golf, jeg er træt og brugt. Normalt ville jeg aldrig spille så mange uger i træk, men grundet min dårlige start har jeg set mig nødsaget til, at prøve at hente noget af det fortabte.

Hvis jeg så skal kigge tilbage på første del af årets sæsonen som en helhed er jeg absolut tilfreds med det samlede resultat. Starten på Winter-series turneringen er det eneste jeg føler, der kunne have været bedre. Det var en tung start på tingene, især fordi jeg følte, at jeg havde gang i noget godt.

Jeg har spillet 11 uger i streg og det er blevet til 10 klaret cuts, 5 top 10 placeringer, heraf 2 sejre på henholdsvis Ecco Tour og Swedish Golf Tour. Den første sejr i Holstebro/Storådalen gav mig et positivt boost og en tro på, at det godt kan lykkes! Sejren i Sverige som var en hulspilsturnering er altid en lotterikupon, om man kommer langt eller ej, men det handlede om at gøre det bedste i hver match. Og man skal spille mod den modspiller man får og ikke banen. Jeg var både heldig og god og trække det længste strå i nogle af mine matcher – og – satte turbo på i finalen og var komfortabelt foran med 5 up efter 9 huller.

Forskellen på de sidste 4 uger og resten af sæsonen har været, at mit lange spil har været stabilt men også især, at jeg er begyndt at putte bedre.

Jeg er efter første halvdel af sæsonen placeret som Nr. 3 på Nordic Golf Leagues Order of Merit. Jeg håber, at kunne fortsætte det gode spil i anden halvdel af sæsonen og dermed holde mig i top 5. Top 5 giver automatisk et Challenge Tour kategori til 2019, som har været mit store mål for i år.

Nu er der tre ugers tiltrængt pause fra turneringer på begge tours. Pausen skal bruges på at lade batterierne op, få trænet og slappet af, så jeg er klar til resten af sæsonen. Jeg skal se min træner Michael, et par gange inden han tager på ferie, så der er en klar plan for hvad jeg skal træne på.

Tak til mine sponsorer som er med til at gøre det muligt for mig. Også en tak til mit team og specielt til min træner Michael Brund, som hele vejen igennem har troet på mig.

God sommer til alle!

Christian Gløët