Den professionelle karriere skal tage næste skridt

Den professionelle karriere skal tage næste skridt
13 dec

11/12 – 2018 | Martin Rahbech, Golf.dk

Foto: Swedish Golf Tour

Ambitionerne har ikke ændret sig markant siden elitekarrieren begyndte på Sportsstar Collge Ikast/Brande.

28-årige Christian Gløët startede sin golfkarriere hjemme i Mølleåens Golfklub som 10-årig, men nu er han på professionel på femte år.

Det sjette år kommer til at ske på Challenge Touren. Han spillede i både 2015 og 2016 på Challenge Touren. Et comeback var det eneste, der talte for Gløët.

– Jeg gjorde det lidt til alt eller intet. Jeg var rimelig sikker på, at jeg ville trappe ned som professionel, hvis jeg ikke kom tilbage på Challenge Touren. Fjerde runde på Q-School stage 2 på Alende Golf nok var den længste runde, jeg nogensinde har spillet. Intet fungerede, men jeg klarede mig heldigvis videre, fortæller Christian Gløët til Golf.dk

Han klarede sig videre til Final Stage. Selv om han ikke tog skridtet videre til europatouren var pladsen på Challenge Tour sikret.

Det var en solid afslutning på en stærk sæson, hvor han har vandt det to gange på Nordic League. Han endte på sjettepladsen på ranglisten, så han rykkede ikke på Challenge Touren af den vej.

– Det var skønt med de gode resultater, men jeg tjener stadig ingen penge for præmiepengene på Nordic League er ikke så store. Jeg har ikke så mange sponsorer, så det er noget, jeg virkelig skal gøre noget ved. De kan jo være svære at finde, så jeg skal spille godt på et højt niveau, og det er Challenge Touren, fortæller Christian Gløët.

Én ting er sponsorer en anden ting er niveauet i spillet.

– Jeg skal gå fremad hele tiden og tage det næste skridt. Jeg kan mærke, at jeg i denne sæson er blevet meget bedre fra tee, og jeg er blevet mere stabil med mine scores. Så det lover godt, siger Christian Gløët.