7 hurtige
– Født: 11-05-1990
– Bopæl: Hillerød
– Professionel siden: 1.september 2013
– Hjemmeklub: Mølleåens Golfklub
– Favorit bane i Danmark: Silkeborg/Ry Golf Klub (DIAC og EM banen 2013)
– Favorit bane i udlandet: Real de Club Sotogrande, Spanien
– Favorit jern: 6 jern

Det hele startede sådan
Min golfkarrie startede i 2000 til et åbendags arrangement for juniorer i Mølleåens Golf Klub. Jeg startede sammen med min bror og vi har været hinandens træningsmakkere lige siden den dag. På et tidspunkt finder min far og mor ud af, at hvis de nogensinde skulle se min bror og jeg om sommeren måtte de også starte.

Efter nogle år, hvor jeg både spillede bordtennis og golf valgte jeg til sidst golfen, min store passion.

Tiden i Ikast
I 2006 rejste jeg til Ikast for at gå på efterskole. Året blev brugt  til, at finde ud af om elitegolf virkelig var mig – og – om jeg ville bruge al min tid på sporten. Hurtigt fandt jeg ud af, at golfen er min store passion.

I 2008 startede jeg på Sportsstar Collge Ikast/Brande. Her kunne jeg kombinere skolen (HHX) med min store passion – golf. Livet med golf, skole og kammerater fyldte mit liv de næste 3 år. De 3 år lærte mig, en hel del om mig selv og mit golfspil. Skoleopholdet og mine resultater endte ud i, at jeg blev udtaget til observation truppen til landsholdet.

Landshold År 2011 blev jeg udtaget til observationstruppen til landsholdet. Min udvikling fra college forsatte og jeg har fået en gode oplevelser med landsholdet. Fra og med 2012 har jeg været en fast del af det danske landsholds A-trup, hvor jeg har deltaget i bl.a. VM og EM samt en række internationale turneringer f.eks. Nationscup Sotogrande, Spanien (nr.3), Portuguese Amateur (nr.4), Turkish Amateur (nr.6), GP Girberta, Frankrig (nr.7)  m.m.

Karriere som professionel

2019 – Challenge Tour
2018 – Ecco Tour / Nordic Golf League
2017 – Ecco Tour / Nordic Golf League
2016 – Challenge Tour
2015 – Challenge Tour
2014 – Ecco Tour / Nordea Tour
2014-2016 Deltaget på European Tour School
Finalstage deltager

 

 Husk at følg med på min Facebook side »